Thursday, 19 September 2013

KAIN SARI MURAH DI KL

 
Hi everyone ! Punye la busy this weekend kan..tak sempat nak update belog katernyer...hurmmm...so harini nak update pasal kedai kain tekstil di jalan TAR ...nama kedai tu Madras..semalam (ahad) , me and my family pegi ke jalan TAR nak ke kedai Madras..kedai ni jual kain2 sari dari India , kain lace, chifon dan macam2 lagi..

 
Best kedai ni sebab sari yg dorg jual sume unik dan harga berpatutan..harga yg diambil adalah harga borong..kitorang pegi kali ni pon sebab kawan2 office my sis yang kirim mintak tolong belikan kain-kain sari yang cantik lepas dorang tengok my sis pakai kain sari ke ofis..
 
 
Camne la rupe pakai kain sari ke ofis yek? Haha..sebenarnye kain sari ni kitorang beli untuk dijahit baju kurung ..bukan la pakai sari (in case ade org confuse)..kain sari ni panjang die dalam 6 meter..so sangat sesuai untuk buat baju kurung..kain2 sari ni mostly warna nyer terang2 dan garang2..tapi kena pandai pilih, ade jugak kaler yg soft and cantik..

 
Kalo ade sesiapa yang berkenan nak pakai kain sari untuk dibuat baju kurung , boleh la pegi ke kedai madras ni..kedai ni betul2 berhadapan dengan semua house..senang je nak cari.. Boleh pakai kredit kad untuk sesiapa yg nak borong banyak2..hehe..selamat bershopping







 
 







 
 



 
 
 






 
 
 
 
 
 


 




Haaa...cantik2 kan sari2 dekat kedai ni..ade yang kain indian silk, ade yg kain chifon, mengerlip2 lah..kaler pon terang2 and cantik..kire kalo kite pakai ni mcm vogue gituhh..kelass sgt..feeling-feeling ala2 kajol..hehehe..so boleh la korg beli kain ni untuk buat baju keje ke baju kuliah ke pegi kenduri kawen ke kan or buat baju raya pon cantek jugakk..
 
 
Harga Sari ni boleh dapat dalam range RM60.00-RM90.00..ikut kualiti kain dan material die..haaa..kalau korang berminat,boleh je contact aku untuk tolong belikan dekat Madras ni..tapi kalo nak beli better la beli banyak2..baru berbaloi aku nak redah ke Jalan TAR yg super duper jam tu kan..haha.. Any inquiry u guys can just email me at nabilahhudamustafa@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 

14 comments:

  1. assalam, menarik entri ni..rasa teringin pula nak beli kain sari buat baju kebaya :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..boleh je buat baju kebaya..cantik..selain tu buat baju peplum dan kurung moden pun cantik jugak..sebab kain die terletak dan keras sikit..

      Delete
    2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
      BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

      Delete
  2. salam sis, saya berminat dengan kain sari ni. tapi saya nak beli satu saja and nak pkai bulan december ni. so kalau sis ada pergi sane lagi boleh saja join order ?

    ReplyDelete
  3. salam sis nk order tp 1 je blh ke.. kalau blh wasap fiza ye 0125998676

    ReplyDelete
  4. Cantiknyaa....tiba2 terminattt kain sari..hehehhe

    ReplyDelete
  5. Salam sis...wah tak tahan rasanya liat kain nan cantix. Banyak pilihan bagus2.

    ReplyDelete
  6. Sia nak tahu nama kedainya boleh? Dan dekat dgn area kedai yg mana ya??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama kedai MADRAS...dekat jalan TAR, depan kedai SEMUA HOUSE..

      Delete
  7. Maaf typo tu. Sorry sis

    ReplyDelete
  8. Salam sis. Nk tanya... entry ni tahun 2013. Sekarang 2015. Harga masih sama ke??

    ReplyDelete
  9. Sis whatsapp saya 0145168999 , nk order laa sis .. Please whatsapp k

    ReplyDelete
  10. Sis , nak tanya . Range harga utk bju saree yg dah siap berapa ye ? Bukan bju kurung , mmg btol bju saree

    ReplyDelete
  11. Hi sis. Nak tanya kain silver saree yg tgah top tu ada jual ke? Kalau ada berapa harga ye. Sy tgah survey harga ��

    ReplyDelete