Monday, 4 November 2013

SOUVENIR & KEYCHAIN DI HONGKONG DISNEYLAND

Untuk souvenir sepanjang aku bercuti dekat Hongkong dan dekat Disneyland Hongkong ni aku buat entry khas. Walaupon aku banyak terlupe nak amik gambar, aku update jela mana yang sempat untuk rujukan korang semua...

 





yang ni keychain Hongkong aku beli dekat ladies market..harga die sepapan (ade 6 keychain) rm4 satu keychain..aku beli 4 papan..so ade lebih kurang 24 keychain..nak bagi kt ofismate & kawan2..

 
 
 
 
 
 
 
 


yang ni pulak fridge magnet..1 ni x silap aku 10HKD..dalam rm4-5 mcam tu la..ak beli dalam 6 biji..yg lain aku bagi mak aku dan selebihnye aku simpan..hewhewhew

 
 
 
 
 
 
 
 


yang ni purse aku beli dekat Disneyland Hongkong..harga die 140HKD = RM60..walaupon mahal..tp aku rase berbaloi..dapat la aku beli barang yg aku boleh simpan buat kenangan..gitewwww

 
 
 
 
 
 
 
 


yang ni kire macam tumbler la..dari Disneyland Hongkong..harga x silap dalam 60HKD

 
 
 
 
 
 
 
 


Keychain disneyland ni berharga dalam RM60 1..untuk fridge magnet dalam RM40..

 
 
 
 
 
 
 
 

T-Shirt I love HK ni aku beli dekat Ladies Market...harga die sehelai 20HKD=RM10...So beli 5 =200HKD=RM100..tapi kat sane T-shirt sume kain nipis dan tak berkualiti..tak macam aku pergi Krabi dulu..kualiti t-shirt die mmg terbaik

 
 
 
 
 
 

1 comment:

  1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete