Friday, 17 January 2014

QUICK UPDATE- BURGERBYTE , SEKSYEN 15 BANGI

Hello guys...how are you today? hope everything went smoothly and fine..me as usual, busy and hectic sangat my schedule..tapi dalam busy2 tu sempat jugak pi makan burgerbyte dengan encik tunang... Burgerbyte di Bangi ni pemilik restoran nye adalah Zizan Rajalawak  ;) ..hehehe..
Restoran Burgerbyte ni terletak di Seksyen 15, Bangi..belakang petronas..tapi tempat die dalam sikit..so kena pandai2 cari k..so far restoran ni ok..ade banyak menu burger and other western foods such as spaghetti, sandwich, tortilla, beef steak and all..the price? for me a bit pricey, untuk 1 burger signature tu harga die dalam 18.80..but recommend to try if you guys nak merasa kesedapan burgerbyte ni..Tastewise? rase sedap dan for me boleh datang lagi la..hehe..




burgerbyte bangi
lets support zizan razak yaww ;)











naked burger lamb burgerbyte bangi
my menu, naked burger lamb..sedapp











signature burger burgerbyte bangi
his menu, signature burger lamb..tak rase pulak, tapi die cakap sedap ;)










nachos burgerbyte bangi
yang ni nachos..sedapp..rangup2 crunchy gituhh..sesuai jadikan snek

5 comments:

  1. yang ini belah mana ek?? petronas dekat dgn futsal ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..dekat dgn futsal tu..die belah hujung corner..

      Delete
    2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
      BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

      Delete
  2. ok2. dekat je. sbb skrg study bangi. ehh jemput join GA saya. http://www.ianfaizal.com/2014/01/mini-giveaway-by-ianfaizalcom_17.html . pertama kali buat harap Nabilah dapat join

    ReplyDelete
  3. usha sni sal burger zizang hehehe

    ReplyDelete