Wednesday, 5 February 2014

MENCARI DEWAN KAHWIN DI AREA BANGI, SERDANG, KAJANG DAN PUTRAJAYA


Fuhhhh..misi mencari dewan telah bermulaaaa...tajuk je dah macam pening kan? kalau betul2 cari lagi pening..yela, walaupon banyak dewan dekat sini, tapi tarikh tu adalah bende yang penting sekali..kalo nak book dewan di Putrajaya, better la book setahun sebelum tarikh perkahwinan..sebab nye dewan kat Putrajaya ni memang menjadi kegemaran ramai bakal pengantin...gitewww

 
Well, aku pon dah book dewan di Precint 16, Putrajaya aritu..dah bayar deposit dah pon..tapi apakan daya, tarikh telah ditukar (diawalkan sedikit)..so tarikh yang kitorang nak tu dewan Precint 16 Putrajaya dah penuh..so tak boleh la nak buat kat sana..Lepas tu try jugak la call dewan Precint 8, Precint 9 dan Precint 11..sume pon fully booked....ahaaaa..sedeyy betol hati ni rase..

 
Lepas tu mengagau la aku mencari dewan kat area sekitar Bangi, Serdang dan Putrajaya..yela, dewan ni penting sangat bagi aku..sebabnye, kalo takde dewan, takdela kenduri makan ye dak??? So dewan adalah bende pertama yang aku kena book dulu..
 
 
Misi mencari dewan pon bermula..yupp, jom tengok dewan mana yang ade, ok? Tapi aku banyak highlight dewan yang harga murah-sederhana jela.. dalam range RM2000 ke RM3000 jela...sesuai dengan orang yang bajet cipot macam aku..hewhewhew...tapi kalau dewan mahal-mahal pon ade jugak aku selitkan untuk B2B yang banyak duit..hehe
 



AREA BANGI


Dewan Cempaka PKNS Bangi

Dewan Cempaka ni dekat dalam PKNS Bangi..tingkat berapa tak ingat..harga sewa RM300 sahaja..tambah RM100 lagi untuk kos pembersihan..murah kan? Parking pon ok, ade dekat basement dan juga dekat luar kompleks PKNS. Kalo korang berminat bolehla call no 03- 8925 0216 ext: 111 (PKNS Bangi)







gambar ehsan dari google.com
 
 
 
 
 
 
 
gambar ehsan dari google.com
 





Dewan Serbagunan Seksyen 2 Bangi (MPKJ)
Dewan ni aku google je..pon aku tak sempat nk tanya...aircond or kipas pon tak pasti..keluasan dewan pon tak pasti jugak..harga seperti berikut..
Majlis Kahwin, Seminar, Hi tea (Cagaran RM 300):
Siang – RM 80, Malam RM 90 sejam (Sabtu/Ahad) Siang – RM 90, Malam RM 100 sejam
Kalo berminat boleh call no 014-3221229 (En. Mohd Hilmy bin Razali)



 




Dewan Serbagunan Seksyen 7 Bangi (MPKJ)
Dewan ni aku google je..pon aku tak sempat nk tanya..aircond or kipas pon tak pasti..keluasan dewan pon tak pasti jugak..harga seperti berikut..
Majlis Kahwin, Seminar, Hi tea (Cagaran RM 300):
Siang – RM 80, Malam RM 90 sejam (Sabtu/Ahad) Siang – RM 90, Malam RM 100 sejam
Kalo berminat boleh call no 014-3221229 (En. Mohd Hilmy bin Razali)



 





Dewan IKRAM- KLIUC, Bangi

Haaa yang ni sumber dari google je..mase survey tu ade la nampak dewan ni orang buat majlis kahwin..not bad jugak kan? No contact takde pulak, but aku rase masuk website KLIUC pon dah ok kot...call general line dan mesti dorang akan sambungkan ke bahagian sewa dewan ni..no telefon KLIUC : +603 8926 6993  atau email di inquiry@iukl.edu.my


 
 
gambar ehsan dari google.com







 Dewan di German Malaysian Institute (GMI) Bangi

Dewan ni memang besar dan nampak best.. ade aircond, parking pon senang..tapi harga tak pastilah..tak sempat nak call..kalo nak call boleh contact no GMI tu sendiri la dan mintak sambungkan ke bahagian yang uruskan tempahan dewan serbaguna ni kan..nombor telefon general line GMI: 03-8921 9000/9191





gambar ehsan dari google.com





Dewan Inspen (Balai Semarak), Bangi


Yang ni aku google je..ade satu blog ni tulis dewan Inspen ni cantik..besar..ade aircond..toilet pon ada...surau pon ada..parking pun banyak...harga sewa dalam lingkungan RM500.00..kalau berminat boleh call no 03-8924 7008/7009





gambar ehsan dari google.com








gambar ehsan dari google.com







Dewan Infra, Bangi

Dewan ni pon cantik jugak..tapi yang ni aku google je..Kalau berminat boleh call no  ni 03-8735 2400 ataupun emel di  info@infra.gov.my... Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. Harga sewa dewan seperti di bawah ni..

2.DEWAN SERBAGUNA

i) Dewan Kosong
ii) Dewan + PA Sistem
iii) Dewan + Kerusi Meja +PA Sistem


RM1,200.00
RM1,300.00
RM3,000.00


RM150.00

RM350.00


RM1,200.00

RM3,000.00


RM150.00

RM350.00





gambar ehsan dari google.com





Dewan Masjid Uniten, Bangi

Dewan ni memang best..atas masjid, bawah dewan..senang kalau nak nikah terus..dewan ni pon besar..ade aircond..parking sangat senang..toilet pon bersih..nak cari pon senang..dekat Uniten je....antara dewan yang aku nak..tapi malangnyer, dah penuh tarikh yang aku nak..huuuu (-_-")...Harga dewan ni RM2000.00 ...kalau berminat boleh call nombor 03-5514371 




gambar ehsan dari google.com








AREA PUTRAJAYA



Dewan Kejiranan Precint 16, Putrajaya

Dewan ni dulu abang aku kahwin dekat sini..best dewan ni..besar boleh tahan, ade air- cond sume..meja dan kerusi jugak disediakan. Harga RM2500 termasuk harga sewa kerusi dan meja serta kos pembersihan..rasenye meja dalam 36 biji disediakan kot..best kat sini..parking pon senang.. No contact : 03-8887 7229.


 




my brother's wedding on October 2012






Dewan Seri Seroja, Precint 15,  Putrajaya

Dewan ni memang cantik..siap dengan aircond...nak parking pon ok rasanya.. Harga RM3500..kalo berminat boleh contact no. 03-8887 7229.





gambar ehsan dari google.com





Dewan Presint 8 dan Presint 9 Putrajaya

Dewan Presint 8 ni pon cantik..luas..ade aircond..parking pon senang..lokasi pon menarik, di putrajaya....harga untuk weekend RM250.00/jam, kalau weekdays RM200.00/jam, pre and post usage RM50.00/jam...so pandai2 la korang kire sendiri k...kalau berminat boleh call Perbadanan Putrajaya di nombor 03-8887 7000





dewan Presint 8 (gambar ehsan dari google.com)









dewan presint 9 (gambar ehsan dari google.com)




Dewan Seri Melati, Putrajaya

Dewan ni memang lawa..luas dan besar..nampak kelas sikit la..aircond confirm ada..parking senang..ada basement parking dan  parking dekat luar..harga sewa dewan ni macam dekat bawah ni..kalau untuk sabtu/ahad/cuti umum = RM4500.00..kalau berminat boleh call Perbadanan Putrajaya di no 03-8887 7000

 
 
 
gambar ehsan dari google.com
 
 
 
 
 
 


gambar ehsan dari google.com

 

 
 
 
 
Dewan Seri Siantan, Putrajaya
 
Kalau ada bajet lebih boleh la amik dewan ni..dewan ni memang grand..cantik sangat..pakai karpet..siling dewan ni pon lawa..besar giler..boleh muat lebih seribu jemputan..harga dewan ni RM8500.00 (Boleh refer di jadual kat atas)...parking pon senang..dewan ni bersebelahan dengan dewan Seri Melati, Putrajaya..kalau berminat boleh call Perbadanan Putrajaya di no 03-8887 7000
 
 
 
 

gambar ehsan dari google.com
 

 
 
 
 
 
 Taman Warisan, Putrajaya

 
Dekat Taman Warisan ni pon boleh buat majlis kahwin jugak  tau..macam ala2 garden wedding la kan..kadar sewa adalah RM1000.00 dan kalau berminat boleh call Perbadanan Putrajaya 03-8887 7000..





gambar ehsan dari google.com




 
AREA SERDANG
 
 
Taman Tasik, Mardi Serdang
 
Taman tasik Mardi ni tempat die dekat padang lapang..sebelah dengan tasik..cantik jugak..harga kawan aku bagitau RM300.00 tapi time die kawin dulu taun 2012..sekarang tak pasti lah pulak harganya berapa..kalau berminat boleh try call office Maeps @ Mardi untuk pertanyaan lanjut...
 
 
 
 

my uncle's wedding at Taman Tasik Mardi

 
 
 
 
 
 
 
 
my uncle's wedding at Taman Tasik Mardi
 
 
 
 
 
 
Dewan Maeps, Mardi Serdang
 
Dewan Maeps di Mardi ni tak silap aku ade banyak dewan..rasenye ada 4 dewan, Dewan A,B,C dan D...Setiap dewan ni berbeza keluasan dan harga..Dengar cerita dewan ni memang siap dengan Katering dan Wedding Planner sendiri...kalau nak tau lebih lanjut  boleh hubungi talian 03 89484699 atau layari www.maeps.com.my
 
 
 
 
 
gambar ehsan dari google.com
 
 
 
 
 
 
Dewan Banquet, UPM Serdang
 
Kalau nak buat majlis wedding yang grand dan mewah boleh la book dewan Banquet UPM ni..memang cantik dan besar..boleh muat sampai 2000 tetamu..harga dalam RM900/jam..tak silap aku, untuk katering kena guna katering yang disediakan..kalau nak tau maklumat lanjut boleh contact nombor 03-8947 1164 / 019-3040 930
 
 
 
 
gambar ehsan dari google.com
 
 
 
 
 
Taman Orkid, Universiti Putra Malaysia (UPM) , Serdang
 
Haa yang ni macam kawasan terbuka..sesuai untuk buat majlis ala-ala garden wedding gituh..harga sewa RM500..dekat sini ade astaka besar (so selalunye meja makan akan letak dekat bawah tu je)...makcik aku cakap kawasan die boleh tahan sejuk sebab bumbung astaka tu besar..so sapa2 nak buat majlis ala-ala garden wedding, boleh la call UPM..contact no tak pasti pulak
 
 
 
 
 
















Dewan Kolej 5, UPM

Haaa..dewan ni cantik jugak...ade aircond..tapi nampak macam kecik skit.,..harga sewa RM1000 tak silap..contact no pon takde..tapi rasanya boleh google aje kan nombor UPM.





 

 


 




 Dewan Kolej 11, UPM Serdang

Dewan ni ni luas...tapi takde aircond..walaupun takde aircond, tapi bumbung dewan ni tinggi dan kawasan luas, so takde la panas sangat.,..harga sewa RM500 sahaja..dewan ni dewan yang aku pilih untuk kahwin, sebab? tarikh yang aku nak kahwin tu penuh untuk dewan di putrajaya, so aku amik la dewan ni..tapi dewan ni best sebab parking untuk tetamu sangat banyak dan selesa..dekat dengan masjid upm, sebab aku nikah kt masjid upm belah pagi, so dekat la nak pergi dewan ni untuk majlis bersanding..contact no 03-8946 7402...





 
 
 
 
 
 
 












 

CYBERJAYA


Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya

Dewan ni pon cantik..ade aircond..siap denga skrin besar dalam dewan tu ok...Tempat pon cantik..sebelah ada swimming pool..parking pon senang..
Kadar Sewa : RM 3 500..kalau berminat boleh call no phone : 03 - 8318 0008..





gambar ehsan dari facebook Kelab komuniti Taman Tasik Cyberjaya



 
Haaa..tu jela dewan yang aku sempat update..banyak lagi dewan yang ade sekitar Bangi, Putrajaya dan Serdang ni..tapi nanti aku ade mase aku update lagi k..Btw, sume pics dekat sini adalah sumber dari Google.com..So for all the bride to be, please make sure you guys book awal2 dewan & taman yang korang plan nak buat majlis nanti ok?


 

86 comments:

  1. Salam,

    Kemunculan lokasi majlis terkini di Ulu Kelang - THE MZH2 (MZH Function Centre)

    Kami menyediakan kemudahan sewa dewan dan juga auditorium di The MZH2, sesuai untuk pelbagai majlis.

    DEWAN PERDANA SURIA (1300 pax)
    DEWAN SINARAN (240 pax)
    AUDITORIUM MZH (200 pax)

    Kemudahan seperti sistem PA, pentas, skrin LCD, projektor, parking kereta, surau, kerusi dan meja disediakan.

    Tel: +603 4107 8580
    Email: info.mzhfunction@gmail.com
    Website: www.mzhfunction.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
      BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

      Delete
  2. You kalau yang Taman Tasik Cyberjaya sendiri macam mana nak tempah eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dear, boleh try add facebook Kelab komuniti Taman Tasik Cyberjaya..admin kat situ memang aktif..so boleh la try mesej admin kat fb..mungkin dorg akan reply..atau try call no yang saya tulis tu

      Delete
    2. SEWA DEWAN EKSKLUSIF & MEWAH Di CYBERJAYA .
      for details call :-
      no tel : 017 3593075
      email : ramsatouch@gmail.com

      Delete
    3. Hi Finding a nice banquet hall for my wedding dinner around cyberjaya, serdang or kajang. 500-600 pax. please advise.

      Delete
  3. hmm peningnya nak cri tmpt nk bersanding ni silap2 tepi jln je lh huhuhu

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Assalamualaikum saufi. Akak masih ade few dates available for dewan in putrajaya. If u re interested pls call me 0169183434

      Delete
    2. Zahirah, putrajaya presint 3. Cantik.

      Delete
    3. Zahirah, putrajaya presint 3. Cantik.

      Delete
  5. sempat rasenye kalo nak book dewan kalau bulan 11 kan? ke penuh dah? cube try cari taman botani ke atau dewan perbandaran yang dekat dengan kawasan rumah ke

    ReplyDelete
  6. hi dear, tumpang tanya date asal yg you booked dewan presint 16 tu brp hb ya?

    ReplyDelete
  7. ADA TAPAK PERKAHWINAN GARDEN WEDDING di LAMAN SUTERA KAJANG, TERLETAK DI SUNGAI KANTAN, KAJANG. BERHAMPIRAN TESCO KAJANG. LAYARI WWW.LAMANSUTERAKAJANG.BLOGSPOT.COM

    THANK YOU

    ReplyDelete
  8. Dewan Sri Harmoni Kolej Kelima UPM
    Contact No: 0389467373, 0389467373
    =)

    ReplyDelete
  9. Pakej Lengkap Perkahwinan 2015 dari RM1,800 sahaja. Hubungi/Whatsapp: 014-2638781

    ReplyDelete
  10. Salam ....

    Nak promote pakej lengkap RM21K for 1000pax(Aircond)
    (SHAH ALAM/THE ARTMOSPHERE(SERI KEMBANGAN)

    VIP Hall(Aircond)
    Terrace (Open)
    24 meja tetamu beralas
    6 meja vip (Hidang)
    300 kerusi chaviari Putih
    1 round table pengantin
    1 pelamin Moden
    1 gerbang Utama
    1 karpet merah
    2 set baju pengantin (nikah /Sanding)
    2 kali make up (nikah /sanding)-MUA
    Photoshoot
    Videoshoot
    1 album Crystal 8 x 12"
    PA System,DJ,MC
    Kompang (Live)
    1 kek pengantin 3 tingkat

    Menu Asas
    Nasi Beriani Pakistan
    Ayam Masak Merah
    Daging Masak Hitam Manis
    Dalca Sayur
    Acah Timun
    Papadom
    Air Buah
    Teh tarik
    Air Mineral
    2 jenis Buah Buahan
    2 jenis Kuih Muih
    Menu Pengantin
    Udang Panjat
    Ikan siakap sweet sour

    PERCUMA
    Photobooth(GARDEN ROOF HOTEL(SHAH ALAM/THE ARTMOSPHERE(SERI KEMBANGAN)
    Guest Book(GARDEN ROOF HOTEL(SHAH ALAM/THE ARTMOSPHERE(SERI KEMBANGAN)
    10 UNIT STANDARD ROOM HOTEL(THE ARTMOSPHERE(SERI KEMBANGAN)
    1 UNIT SUITE ROOM HOTEL (GARDEN ROOF HOTEL(SHAH ALAM)

    HUBUNGI /WHATSAPP :01111548011 (FARRA)

    ReplyDelete
  11. Kami juga menyediakan pakej khemah/Dewan(pilihan sendiri ) hanya RM18K for 1000pax

    7 unit khemah arabian(Rumah)
    20 meja tetamu beralas
    4 meja vip (DOME)
    200 kerusi Plastik bersarung
    1 high table pengantin
    1 pelamin Khemah
    1 gerbang Utama
    1 karpet merah
    2 set baju pengantin (nikah /Sanding)
    2 kali make up (nikah /sanding)-MUA
    Photoshoot
    Videoshoot
    PA System,DJ,MC
    Kompang (Live)
    1 kek pengantin 3 tingkat

    Menu Asas
    Nasi Beriani Pakistan 80%
    Nasi Putih 20%
    Ayam Masak Merah
    Daging Masak Hitam Manis
    Dalca Sayur
    Acah Timun
    Papadom
    Air Buah
    Teh tarik
    Air Mineral
    2 jenis Buah Buahan
    2 jenis Kuih Muih
    Menu Pengantin
    Udang Panjat
    Ikan siakap sweet sour



    HUBUNGI /WHATSAPP :01111548011 (FARRA)

    ReplyDelete
  12. SEWA DEWAN @ CYBERJAYA AREA..(MMU Grandhall & Multipurpose Hall..sila hubungi 0126500601

    ReplyDelete
  13. INFRA dah xopen lagi untuk tempahan. baru je call tadi.

    ReplyDelete

  14. Mimi Azirah3 February 2013 at 17:23
    adik sy kawen katr pusat rakan sukan

    Reply

    Izzati Linda29 October 2013 at 17:01
    Assalamualaikum semua..

    DEWAN PENGANTIN- ASTANA ERA MEWAH, PINGGIRAN SG BULOH.

    Pilihan 1 : Harga Sewa Dewan TANPA Katering = RM2500
    (Sewa dewan termasuk kerusi, meja, aircond, basic pelamin, makan meja beradab& gerbang perkahwinan TANPA katering. Kemudahan Surau dan Parking Kereta.)

    Pilihan 2: Harga Sewa Dewan DAN Katering = RM15/pax.
    (Harga Sekepala termasuk hidangan makanan tetamu dan pengantin, sewa dewan, kerusi, meja, aircond, basic pelamin, makan meja beradab & gerbang perkahwinan. Kemudahan Surau dan Parking Kereta.)

    CALL/WHATSAPP : IZZATI 012-2347384
    website : www.nurecoresort.com
    facebook : astana era mewah - dewan pengantin

    Reply

    Aswadil Amin28 November 2013 at 22:54
    Nk tnye leh? Dewan frim tu dewan alwy ea? Die open kat public ke?

    Reply

    MZH FunctionCentre19 March 2014 at 10:42
    Salam,

    Kemunculan lokasi majlis terkini di Ulu Kelang - THE MZH2 (MZH Function Centre)

    Kami menyediakan kemudahan sewa dewan dan juga auditorium di The MZH2, sesuai untuk pelbagai majlis.

    DEWAN PERDANA SURIA (1000 pax)
    DEWAN SINARAN (240 pax)
    AUDITORIUM MZH (200 pax)

    Kemudahan seperti sistem PA, pentas, skrin LCD, projektor, parking kereta, surau, kerusi dan meja disediakan.

    Tel: +603 4107 8580
    Email: info.mzhfunction@gmail.com
    Website: www.mzhfunction.blogspot.com


    Reply

    sara gezalmihat26 March 2014 at 19:30
    salam.. hi dear.. thanks for sharing DEWAN BERLIAN LJT, Tmn Melawati, KL.. n Sara like share some new information for any other friends out there who wish to do their wedding, we do have 2 hall ' DEWAN BERLIAN & DEWAN INTAN', now NEW PROMOTION DISCOUNT FROM RM3000++, get to know bout it.. Contact me, SARA 019-289 2752 / 012-696 8575 (email : saragezalmihat@gmail.com), you may also leave me, msg/what's app if u cant get me by call.. insyaAllah, will do my best for your lovely day...

    Reply

    farashoponline3 February 2015 at 15:35
    Kami juga menyediakan pakej khemah/Dewan(pilihan sendiri ) hanya RM18K for 1000pax

    7 unit khemah arabian(Rumah)
    20 meja tetamu beralas
    4 meja vip (DOME)
    200 kerusi Plastik bersarung
    1 high table pengantin
    1 pelamin Khemah
    1 gerbang Utama
    1 karpet merah
    2 set baju pengantin (nikah /Sanding)
    2 kali make up (nikah /sanding)-MUA
    Photoshoot
    Videoshoot
    PA System,DJ,MC
    Kompang (Live)
    1 kek pengantin 3 tingkat

    Menu Asas
    Nasi Beriani Pakistan 80%
    Nasi Putih 20%
    Ayam Masak Merah
    Daging Masak Hitam Manis
    Dalca Sayur
    Acah Timun
    Papadom
    Air Buah
    Teh tarik
    Air Mineral
    2 jenis Buah Buahan
    2 jenis Kuih Muih
    Menu Pengantin
    Udang Panjat
    Ikan siakap sweet sour



    HUBUNGI /WHATSAPP :01111548011 (FARRA)


    Reply

    farashoponline3 February 2015 at 15:36
    Salam ....

    Nak promote pakej lengkap RM21K for 1000pax(Aircond)
    (SHAH ALAM/THE ARTMOSPHERE(SERI KEMBANGAN)

    VIP Hall(Aircond)
    Terrace (Open)
    24 meja tetamu beralas
    6 meja vip (Hidang)
    300 kerusi chaviari Putih
    1 round table pengantin
    1 pelamin Moden
    1 gerbang Utama
    1 karpet merah
    2 set baju pengantin (nikah /Sanding)
    2 kali make up (nikah /sanding)-MUA
    Photoshoot
    Videoshoot
    1 album Crystal 8 x 12"
    PA System,DJ,MC
    Kompang (Live)
    1 kek pengantin 3 tingkat

    Menu Asas
    Nasi Beriani Pakistan
    Ayam Masak Merah
    Daging Masak Hitam Manis
    Dalca Sayur
    Acah Timun
    Papadom
    Air Buah
    Teh tarik
    Air Mineral
    2 jenis Buah Buahan
    2 jenis Kuih Muih
    Menu Pengantin
    Udang Panjat
    Ikan siakap sweet sour

    PERCUMA
    Photobooth(GARDEN ROOF HOTEL(SHAH ALAM/THE ARTMOSPHERE(SERI KEMBANGAN)
    Guest Book(GARDEN ROOF HOTEL(SHAH ALAM/THE ARTMOSPHERE(SERI KEMBANGAN)
    10 UNIT STANDARD ROOM HOTEL(THE ARTMOSPHERE(SERI KEMBANGAN)
    1 UNIT SUITE ROOM HOTEL (GARDEN ROOF HOTEL(SHAH ALAM)

    HUBUNGI /WHATSAPP :01111548011 (FARRA)

    ReplyDelete
  15. SEWA DEWAN EKSKLUSIF & MEWAH Di CYBERJAYA .
    for details call :-
    no tel : 017 3593075
    email : ramsatouch@gmail.com

    ReplyDelete
  16. SEWA DEWAN EKSKLUSIF & MEWAH Di CYBERJAYA .
    for details call :-
    no tel : 017 3593075
    email : ramsatouch@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Kat Sg Ramal Dalam ada Melor Garden Wedding.
    Pernah juga pergi kenduri di Kolej Murni dekat dengan Alamanda Putrajaya.

    Cuba google.

    ReplyDelete
  18. Hi, I'm looking for a wedding venue and wedding package for january 2016. Anybody? Thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in putrajaya or near to putrajaya :)

      Delete
    2. WHTSPP/ 0176143403- KAK MIN..FOR WEDDING PACKAGE..LOCATION KLANG VALLEY/BANGI/PUTRAJAYA/KL

      Delete
    3. Call me 0387344697/ 0133514697 langat catering, for wedding venue and wedding packege...

      Delete
    4. Call me 0387344697/ 0133514697 langat catering, for wedding venue and wedding packege...

      Delete
  19. Pakej Perkahwinan RM21k (Siap Dewan Aircond)


    Salam ....

    Nak promote pakej lengkap RM21K for 1000pax(Aircond)
    (SHAH ALAM (ROOF GARDEN ) ATAU THE ARTMOSPHERE(SERI KEMBANGAN)

    VIP Hall(Aircond)
    Terrace (Open)
    24 meja tetamu beralas
    6 meja vip (Hidang)
    300 kerusi chaviari Putih
    1 round table pengantin
    1 pelamin Moden
    1 gerbang Utama
    1 karpet merah
    2 set baju pengantin (nikah /Sanding)
    2 kali make up (nikah /sanding)-MUA
    Photoshoot
    Videoshoot
    1 album Crystal 8 x 12''
    PA System,DJ,MC
    Kompang (Live)
    1 kek pengantin 3 tingkat

    Menu Asas
    Nasi Beriani Pakistan
    Ayam Masak Merah
    Daging Masak Hitam Manis
    Dalca Sayur
    Acah Timun
    Papadom
    Air Buah
    Teh tarik
    Air Mineral
    2 jenis Buah Buahan
    2 jenis Kuih Muih
    Menu Pengantin
    Udang Panjat
    Ikan siakap sweet sour

    PERCUMA
    Photobooth(GARDEN ROOF HOTEL(SHAH ALAM/THE ARTMOSPHERE(SERI KEMBANGAN)
    Guest Book(GARDEN ROOF HOTEL(SHAH ALAM/THE ARTMOSPHERE(SERI KEMBANGAN)
    10 UNIT STANDARD ROOM HOTEL(THE ARTMOSPHERE(SERI KEMBANGAN)
    1 UNIT SUITE ROOM HOTEL (GARDEN ROOF HOTEL(SHAH ALAM)

    HUBUNGI /WHATSAPP :01111548011 (FARRA)

    ReplyDelete
  20. mencari dewan untuk majlis 17 Sept 2016...sekitar Kajang dan Bangi; Serdang pun OK. Putrajaya fully booked...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, kami ada kekosongan untuk 17/9/2016. saya ada menawarkan pakej perkahwinan berserta dewan di serdang Mines. Full Pakej RM 21k sahaja. (dewan crystal ). Harga termasuk dewan, Katering 1000pax, Pelamin ,Busana, Solekan, Fotografi dan semua kelengkapan majlis. untuk mendapatkan info secara lebih lanjut boleh layari FB kami https://www.facebook.com/profile.php?id=100010473676098 atau blog saya http://pakejkateringperkahwinandewanmurah.blogspot.my/. atau boleh terus hubungi/whatsapp saya di no 0192424347 (shah).Terima Kasih.

      Delete
  21. Hi My wedding dinner is 17 sept 2016. Any suggestion on Hall around cyber, mines, serdang.
    500-600 pax banquet hall. i only want hall.

    ReplyDelete
  22. Salam, kami bawakan kepada anda Pakej Perkahwinan ALL IN ONE terbaharu kami iaitu pakej GRAND HALL CYBERJAYA (RM 21,000 sahaja!!!)
    - Dewan memang besar, luas, dan cantik
    - Call/Whatsapp UNTUK BOOKING DGN SEGERA- 0192424347( SHAH)

    Pakej Katering (1000pax)

    Nasi minyak / Briyani- Nasi putih (20%)
    Ayam Masak Merah
    Daging Briyani/ Masak Hitam
    Dalca Sayur
    Acar Buah
    Papedom
    Buah Oren
    Kuih dan Teh Tarik
    Hidangan Pengantin
    Kek 3 Tingkat
    2 Set Vip Dome
    Air Kordial Campuran
    10 Pelayan Beruniform

    Dewan

    40 Meja Bulat Beralas
    400 Kerusi Bersarung
    Meja Beradap dan Dekorasi
    2 Set Meja Buffet
    1 Meja Door Gift / Hadiah
    Meja PA Sistem / Kek
    Set PA Sistem dan Dj

    Pelamin, Busana dan Solekan

    Pelamin Dewan Eksklusif-
    3 Panel
    4 Pieces Full Backdrop Cover
    1 Pasang Baju Sanding L&P
    1x Makeup
    Bunga Tangan - Artificial
    2x Bantal Nikah
    Aksesori Lengkap L&P
    Set Merenjis
    Sepasang Kipas Tangan
    Lapik Tangan dan Kaki
    4x Walkaway
    Red Carpet
    Arch- Dome

    Fotografi

    1x Jurugambar Professional
    1x Dvd Unlimited Photo
    1x Album & 4R Photos

    ReplyDelete
  23. Salam. Saya sedang mencari dewan pakej catering, pelamin, busana, mua, photography all in pada 3/9/2016 atau 17/9/2016.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi fatin, akk still ada slot available for tge date u bak. Dewan ful, pskrj at rm25,900 shj. Pls whatsapp: 0169183434. Tq

      Delete
    2. Pakej Lengkap Perkahwinan termasuk kemudahan Dewan di Dewan Sapura @ the Mines dari rm25,800. Call/Whatsapp: 014-263 8781 / 019-339 4227

      Delete
  24. Salam. Saya sedang mencari dewan pakej catering, pelamin, busana, mua, photography all in pada 3/9/2016 atau 17/9/2016. Ade suggestion ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi fatin, akk ada dewan .. both dates are available. Please contact me. 0169183434.

      Delete
    2. klu utk bulan 12 ade tak kak?kat mane yea?

      Delete
    3. boleh contact kami 03-90103714 (farish)

      Delete
  25. Assalam..saya mencari Ruang Dewan sekitar Kajang/BBBangi/Cheras..
    berserta Kelengkapan Kerusi Meja n P.A.System
    utk Disewa bgi Majlis Persandingan Pada 27hb Feb...2016 ni...so pada sesiapa yg
    bolih dptkan info...mohon dptlah kiranye menghubungi saya.
    call/whatsApp@.ab.kahar~0172023878 /0107773172

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. Salam...

    ANJUNG SERAI CATERING Nak Promote Giler-Giler nih..

    3 Ekor BBQ Kambing Panggang Hanya RM 1000.00..

    Sesape Merancang Nak Kahwin Tu Boleh Lah Tempah..

    Boleh Hubungi Kami

    013-6691839 (Farish)

    ReplyDelete
  28. PAKEJ PREMIUM ANJUNG SERAI RM 19.80 - 1000Pax

    MENU UTAMA:-
    Nasi beriani (BERAS PUSA)
    Daging Dendeng
    Ayam Masak Merah
    Sambal Sotong Kering
    Masak Lemak Nanas Ikan Masin
    Dalca Sayur
    Ulaman + Sambal Belacan
    Ikan Masin Goreng
    Acar Buah
    Buah Tembikai Merah & Oren Sunkist
    Kordial Oren Sunquick
    Air Minuman

    TIT BITS CORNER - 400pax
    Teh Tarik
    Cendol
    Bubur
    Kuih Manis
    Kuih Pedas

    HIDANGAN MAKAN BERADAP
    Siakap Sweet Sour
    Ayam Golek Madu
    Butter Prawn
    Puding
    Jus Buah

    PELENGKAP MAJLIS
    1 Set Meja Beradap Beserta Dekorasi & Kerusi Pengantin
    Kerusi Banquet & Sarung + Riben
    4 Set Dome VIP
    30 Unit Meja Bulat Beserta Alas Labuh & Table Runner
    300 Set Kerusi Plastik Beserta Sarung + Riben
    2 Set Buffet Station Beserta Peralatan Golden Bell
    Centre Peace Setiap Meja Tetamu
    Set Meja Hadiah
    Set Meja Door Gift
    Set Meja Tit Bits
    Set Meja Kek
    Set Meja BBQ Kambing Panggang
    Pelayan 13 Orang


    PA System & Deejay
    Kompang (Live)

    Kek Fondant / Fresh Cream - 3 Tingkat

    KELENGKAPAN PELAMIN
    Pelamin Dewan Beserta Deko
    Walk Way
    Pintu Gerbang
    Karpet Merah
    Bantal Nikah
    Persalainan Sanding L&P - 1 Pasang
    Mekap Sanding & Nikah
    Hand Bouquet (Fresh)

    PHOTOGRAPHY (Nikah & Sanding)
    1 Sesi Outdoor
    1x Crystal Album 8" x 24"
    1x Photo Frame 16" x 24"
    1x Photo Frame 8" x 12"
    Softcopy Thumbdrive

    BBQ CORNER
    1 Ekor Kambing Panggang Beserta Kondiment

    Untuk Keterangan Lanjut Sila Hubungi

    013-6691839 (Farish)


    ReplyDelete
  29. Hai. Ade lagi tak dewan yang available untuk bulan 10 ni? Tarikh dewan yanh available tu lah tarikh kawin kami. Harap ade lah yang kosong. Terima kasih ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. As salam...masih mencari dewan untuk majlis perkahwinan boleh hubungi saya
      pakej kahwin lengkap dengan dewan...lokasi kami di cyberjaya

      hubungi/whastapp ~ 019 790 2090 | 019 347 1479 | 019 312 7724
      office ~ 03 8063 3020

      Delete
  30. Hai. Ade lagi tak dewan yang available untuk bulan 10 ni? Tarikh dewan yanh available tu lah tarikh kawin kami. Harap ade lah yang kosong. Terima kasih ��

    ReplyDelete
  31. SEWA DEWAN DI MONTEREZ GOLF & COUNTRY CLUB HANYA RM4000.00 SAHAJA SIAP MEJA DAN KERUSI BANQUET.BOLEH MEMUATKAN SEHINGGA 1500 TETAMU. 03 7846 5989.
    https://www.facebook.com/MONTEREZ38/

    ReplyDelete
  32. ASSALAMUALAIKUM....

    Kepada Tuan/Puan Yang Masih Mencari Katering (Pakej Full) Boleh Hubungi Saya..
    Food Testing Disediakan... Hubungi Segera Untuk Dapatkan Promosi Hebat..


    PAKEJ PREMIUM ANJUNG SERAI RM 19.80 - 1000Pax

    MENU UTAMA:-
    Nasi beriani (BERAS PUSA)
    Daging Dendeng
    Ayam Masak Merah
    Sambal Sotong Kering
    Masak Lemak Nanas Ikan Masin
    Dalca Sayur
    Ulaman + Sambal Belacan
    Ikan Masin Goreng
    Acar Buah
    Buah Tembikai Merah & Oren Sunkist
    Kordial Oren Sunquick
    Air Minuman

    TIT BITS CORNER - 400pax
    Teh Tarik
    Cendol
    Bubur
    Kuih Manis
    Kuih Pedas

    HIDANGAN MAKAN BERADAP
    Siakap Sweet Sour
    Ayam Golek Madu
    Butter Prawn
    Puding
    Jus Buah

    PELENGKAP MAJLIS
    1 Set Meja Beradap Beserta Dekorasi & Kerusi Pengantin
    Kerusi Banquet & Sarung + Riben
    4 Set Dome VIP
    30 Unit Meja Bulat Beserta Alas Labuh & Table Runner
    300 Set Kerusi Plastik Beserta Sarung + Riben
    2 Set Buffet Station Beserta Peralatan Golden Bell
    Centre Peace Setiap Meja Tetamu
    Set Meja Hadiah
    Set Meja Door Gift
    Set Meja Tit Bits
    Set Meja Kek
    Set Meja BBQ Kambing Panggang
    Pelayan 13 Orang


    PA System & Deejay
    Kompang (Live)

    Kek Fondant / Fresh Cream - 3 Tingkat

    KELENGKAPAN PELAMIN
    Pelamin Dewan Beserta Deko
    Walk Way
    Pintu Gerbang
    Karpet Merah
    Bantal Nikah
    Persalainan Sanding L&P - 1 Pasang
    Mekap Sanding & Nikah
    Hand Bouquet (Fresh)

    PHOTOGRAPHY (Nikah & Sanding)
    1 Sesi Outdoor
    1x Crystal Album 8" x 24"
    1x Photo Frame 16" x 24"
    1x Photo Frame 8" x 12"
    Softcopy Thumbdrive

    BBQ CORNER
    1 Ekor Kambing Panggang Beserta Kondiment

    Untuk Keterangan Lanjut Sila Hubungi

    013-6691839 (Farish)

    ReplyDelete
  33. Salam..sy mencari dewan yang boleh akad nikah sekali kawasan putra permai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. As salam...masih mencari dewan untuk majlis perkahwinan boleh hubungi saya
      pakej kahwin lengkap dengan dewan...lokasi kami di cyberjaya berhampiran dengan Bangi...

      hubungi/whastapp ~ 019 790 2090 | 012 347 1479 | 019 312 7724
      office ~ 03 8063 3020

      Delete
  34. Salam..sy mencari dewan yang boleh akad nikah sekali kawasan putra permai.

    ReplyDelete
  35. Salam.. Saya mencari dewan untuk majlis perkahwinan pada 15 April 2017 di sekitar Bangi atau yang berdekatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. As salam...masih mencari dewan untuk majlis perkahwinan boleh hubungi saya
      pakej kahwin lengkap dengan dewan...lokasi kami di cyberjaya berhampiran dengan Bangi...

      hubungi/whastapp ~ 019 790 2090 | 019 380 2090 | 019 312 7724
      office ~ 03 8063 3020

      Delete
  36. Nak tak majlis perkahwinan anda eksklusif seperti perkahwinan VIP / artis..persembahan band dan artis pun ada...kami ada PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN SIAP DEWAN

    mari saya tunjukkan...

    APA YANG DISEDIAKAN UNTUK ANDA : ~

    v DEWAN BERHAWA DINGIN ( max kapasiti 2000 )
    v KATERING ( makanan memang sedap)
    v MAKAN BERADAP
    v DEKORASI PELAMIN BARU EKSKLUSIF.
    v DEKORASI DEWAN BARU DAN EKSKLUSIF.
    v BUSANA BARU PENGANTIN ( Tempahan Khas )
    v BUSANA NIKAH ( Tempahan Khas )
    v SOLEKAN PERSANDINGAN.~ solekan dari make up artis profesional
    v AKSESORI PENGANTIN ( Lelaki + Perempuan )
    v FOTOGRAFI. ( lengkap set album )
    v VIDEOGRAFI. ( lengkap set rakaman )
    v COMPLIMENTARY ( Dome untuk VIP )
    v P.A SISTEM DAN DJ.
    v JUGA KAD JEMPUTAN ( mengikut bilangan pax ).
    v SUDUT SANTAI ( istimewa )

    FOC UNTUK ANDA : ~

    v FOC SEWA BUNGA TANGAN ARTIFICAL.
    v FOC FLOWER STAND.
    v FOC FLOWER ARCH.
    v FOC RED CARPET.
    v FOC PHOTOBOOTH.
    v FOC KEK 3 TINGKAT
    V FOC KAMBING GOLEK
    v DAN BANYAK LAGI FOC!!!

    KEMUDAHAN UNTUK ANDA :~

    Parking Lot Free ( Basement)
    Surau
    Tandas
    Escalator
    Lift

    JOM datang tengok dewan di GARDEN RESIDENCE CYBERJAYA
    lepas tu kita boleh bincang pakej...

    'JOM RAIKAN HARI BAHAGIA ANDA BERSAMA KAMI'


    sebarang pertanyaan hubungi :-

    Pejabat - 03 8063 3020
    Phone/ whatsapp - 019 790 2090 | 019 312 7724

    Email - dewancyberjaya@gmail.com

    website - www.sriastana.com
    blog - dewanastanacyberjaya.blogspot.my
    FB - www.facebook.com/dewanastanacyberjaya

    ReplyDelete
  37. Area Kajang
    Dewan Terbuka SKSI SBT
    Sewaan RM1600
    Deposit RM400


    Hubungi 0123722990

    ReplyDelete
  38. Hi, I am looking for an indian wedding dinner hall on June 17, 2017. Prefer area Kajang, Serdang, Seri Kembangan or Shah Alam. Guest about 700pax. Prefer a hall with table & chair.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi...Veni Peter

      may i know your

      phone number
      Date event - 17 June 2017 (DAY / NIGHT )

      email me your detail to - dewancyberjaya@gmail.com

      tq

      Delete
    2. Hai, why not you try at Nouvelle Hotel seri kembangan.
      email at sales@nouvellehotel.com or call my no 012 - 3651604 (Hadi)

      Delete
  39. ASSALAMUALAIKUM....

    Kepada Tuan/Puan Yang Masih Mencari Katering (Pakej Full) Boleh Hubungi Saya..
    Food Testing Disediakan... Hubungi Segera Untuk Dapatkan Promosi Hebat..


    PAKEJ PREMIUM ANJUNG SERAI RM 20.90 - 1000Pax

    MENU UTAMA:-
    Nasi beriani (BERAS PUSA)
    Daging Dendeng
    Ayam Masak Merah
    Sambal Sotong Kering
    Masak Lemak Nanas Ikan Masin
    Dalca Sayur
    Ulaman + Sambal Belacan
    Ikan Masin Goreng
    Acar Buah
    Buah Tembikai Merah & Oren Sunkist
    Kordial Oren Sunquick
    Air Minuman

    TIT BITS CORNER - 400pax
    Teh Tarik
    Cendol
    Bubur
    Kuih Manis
    Kuih Pedas

    HIDANGAN MAKAN BERADAP
    Siakap Sweet Sour
    Ayam Golek Madu
    Butter Prawn
    Puding
    Jus Buah

    PELENGKAP MAJLIS
    1 Set Meja Beradap Beserta Dekorasi & Kerusi Pengantin
    Kerusi Banquet & Sarung + Riben
    4 Set Dome VIP
    30 Unit Meja Bulat Beserta Alas Labuh & Table Runner
    300 Set Kerusi Plastik Beserta Sarung + Riben
    2 Set Buffet Station Beserta Peralatan Golden Bell
    Centre Peace Setiap Meja Tetamu
    Set Meja Hadiah
    Set Meja Door Gift
    Set Meja Tit Bits
    Set Meja Kek
    Set Meja BBQ Kambing Panggang
    Pelayan 13 Orang


    PA System & Deejay
    Kompang (Live)

    Kek Fondant / Fresh Cream - 3 Tingkat

    KELENGKAPAN PELAMIN
    Pelamin Dewan Beserta Deko
    Walk Way
    Pintu Gerbang
    Karpet Merah
    Bantal Nikah
    Persalainan Sanding L&P - 1 Pasang
    Mekap Sanding & Nikah
    Hand Bouquet (Fresh)

    PHOTOGRAPHY (Nikah & Sanding)
    1 Sesi Outdoor
    1x Crystal Album 8" x 24"
    1x Photo Frame 16" x 24"
    1x Photo Frame 8" x 12"
    Softcopy Thumbdrive

    BBQ CORNER
    1 Ekor Kambing Panggang Beserta Kondiment

    Untuk Keterangan Lanjut Sila Hubungi

    013-6691839 (Farish)

    ReplyDelete
  40. Boleh carikan saya dewan sekitar putrajaya atau cyberjaya pd 30/9/17.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi jasmine

      email sy detail...phone number, tarikh majlis siang/malam

      dewancyberjaya@gmail.com

      tq

      Delete
    2. Hi Jasmine,

      Anda mahukan servis Photobooth Instant & Unlimited Print yg FUN & CONFIRM HAPPENING?? CEPAT HUBUNGI KAMI 012-2398974!!!

      === The Paparazzi Photo Booth ===
      === UNLIMITED PRINT & INSTANT PHOTO===
      Hanya RM999nett untuk pakej 4 jam anda dapat:

      - FREE CUSTOMIZE Guestbook!!
      - UNLIMITED print!! Bergambar lah sampai lebam!!
      - INSTANT print!! Gambar siap dalam 10-12 saat je!!
      - PELBAGAI props untuk anda gayakan depan camera nanti!!
      - PELBAGAI warna sequin backdrop kami sediakan - ZERO kos pengangkutan dikenakan (KL dan Selangor)
      -FREE photostrip design
      - 2 Friendly staff yang akan bersama dalam event/majilis anda!!!
      -Free USB beserta gambar2 yg disnap waktu event anda!!

      Perkhidmatan kami disediakan untuk semua jenis majilis indoor/outdoor seperti
      - Annual Dinner - Birthday Party - Wedding - Majilis Aqiqah - Reunion Party - Gathering Event - Corporate Event - Apa-apa sahaja!!! Sila book cepat ye sebelum slot penuh. Untuk booking boleh

      Whatsapp/Call 012-2398974
      FB Page : The Paparazzi Photobooth
      IG: thepaparazzi_fotobooth

      Delete
  41. Saya mencari dewan sahaja untuk area kajang, putrajaya, cyberjaya or bangi atau yg berhampiran. Untuk bulan dec 2017 . Ada tak untuk dewan sahaja ? Ada sesiapa tahu tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Farah

      saya dari dewan banquet astana cyberjaya...boleh email saya detail
      Tarikh majlis ~ siang/malam
      Phone no...

      tq Farah

      FB ~ www.facebook.com/dewanastanacyberjaya
      Web ~ www.sriastana.com

      Delete
    2. Hai Farah

      Anda mahukan servis Photobooth Instant & Unlimited Print yg FUN & CONFIRM HAPPENING?? CEPAT HUBUNGI KAMI 012-2398974!!!

      === The Paparazzi Photo Booth ===
      === UNLIMITED PRINT & INSTANT PHOTO===
      Hanya RM999nett untuk pakej 4 jam anda dapat:

      - FREE CUSTOMIZE Guestbook!!
      - UNLIMITED print!! Bergambar lah sampai lebam!!
      - INSTANT print!! Gambar siap dalam 10-12 saat je!!
      - PELBAGAI props untuk anda gayakan depan camera nanti!!
      - PELBAGAI warna sequin backdrop kami sediakan - ZERO kos pengangkutan dikenakan (KL dan Selangor)
      -FREE photostrip design
      - 2 Friendly staff yang akan bersama dalam event/majilis anda!!!
      -Free USB beserta gambar2 yg disnap waktu event anda!!

      Perkhidmatan kami disediakan untuk semua jenis majilis indoor/outdoor seperti
      - Annual Dinner - Birthday Party - Wedding - Majilis Aqiqah - Reunion Party - Gathering Event - Corporate Event - Apa-apa sahaja!!! Sila book cepat ye sebelum slot penuh. Untuk booking boleh

      Whatsapp/Call 012-2398974
      FB Page : The Paparazzi Photobooth
      IG: thepaparazzi_fotobooth

      Delete
  42. Saya mencari dewan / tanah lapang utk majlis perkahwinan saya dia area kajang. ada sesiapa tahu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Saidatul,

      Berminat nak kelainan di majlis anda?

      Anda mahukan servis Photobooth Instant & Unlimited Print yg FUN & CONFIRM HAPPENING?? CEPAT HUBUNGI KAMI 012-2398974!!!

      === The Paparazzi Photo Booth ===
      === UNLIMITED PRINT & INSTANT PHOTO===
      Hanya RM999nett untuk pakej 4 jam anda dapat:

      - FREE CUSTOMIZE Guestbook!!
      - UNLIMITED print!! Bergambar lah sampai lebam!!
      - INSTANT print!! Gambar siap dalam 10-12 saat je!!
      - PELBAGAI props untuk anda gayakan depan camera nanti!!
      - PELBAGAI warna sequin backdrop kami sediakan - ZERO kos pengangkutan dikenakan (KL dan Selangor)
      -FREE photostrip design
      - 2 Friendly staff yang akan bersama dalam event/majilis anda!!!
      -Free USB beserta gambar2 yg disnap waktu event anda!!

      Perkhidmatan kami disediakan untuk semua jenis majilis indoor/outdoor seperti
      - Annual Dinner - Birthday Party - Wedding - Majilis Aqiqah - Reunion Party - Gathering Event - Corporate Event - Apa-apa sahaja!!! Sila book cepat ye sebelum slot penuh. Untuk booking boleh

      Whatsapp/Call 012-2398974
      FB Page : The Paparazzi Photobooth
      IG: thepaparazzi_fotobooth

      Delete
  43. Hi, I am looking for an indian wedding dinner hall on 3rd february, 2018. Prefer area Kajang, Serdang,kuala lumpur . Guest about 700pax. Prefer a hall with table & chair.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi LENGASWARY...email me your detail including Phone NUmber...tq

      dewancyberjaya@gmail.com

      Delete
    2. Hi Lengaswary

      Anda mahukan servis Photobooth Instant & Unlimited Print yg FUN & CONFIRM HAPPENING?? CEPAT HUBUNGI KAMI 012-2398974!!!

      === The Paparazzi Photo Booth ===
      === UNLIMITED PRINT & INSTANT PHOTO===
      Hanya RM999nett untuk pakej 4 jam anda dapat:

      - FREE CUSTOMIZE Guestbook!!
      - UNLIMITED print!! Bergambar lah sampai lebam!!
      - INSTANT print!! Gambar siap dalam 10-12 saat je!!
      - PELBAGAI props untuk anda gayakan depan camera nanti!!
      - PELBAGAI warna sequin backdrop kami sediakan - ZERO kos pengangkutan dikenakan (KL dan Selangor)
      -FREE photostrip design
      - 2 Friendly staff yang akan bersama dalam event/majilis anda!!!
      -Free USB beserta gambar2 yg disnap waktu event anda!!

      Perkhidmatan kami disediakan untuk semua jenis majilis indoor/outdoor seperti
      - Annual Dinner - Birthday Party - Wedding - Majilis Aqiqah - Reunion Party - Gathering Event - Corporate Event - Apa-apa sahaja!!! Sila book cepat ye sebelum slot penuh. Untuk booking boleh

      Whatsapp/Call 012-2398974
      FB Page : The Paparazzi Photobooth
      IG: thepaparazzi_fotobooth

      Delete
    3. Hi Lengaswary

      Anda mahukan servis Photobooth Instant & Unlimited Print yg FUN & CONFIRM HAPPENING?? CEPAT HUBUNGI KAMI 012-2398974!!!

      === The Paparazzi Photo Booth ===
      === UNLIMITED PRINT & INSTANT PHOTO===
      Hanya RM999nett untuk pakej 4 jam anda dapat:

      - FREE CUSTOMIZE Guestbook!!
      - UNLIMITED print!! Bergambar lah sampai lebam!!
      - INSTANT print!! Gambar siap dalam 10-12 saat je!!
      - PELBAGAI props untuk anda gayakan depan camera nanti!!
      - PELBAGAI warna sequin backdrop kami sediakan - ZERO kos pengangkutan dikenakan (KL dan Selangor)
      -FREE photostrip design
      - 2 Friendly staff yang akan bersama dalam event/majilis anda!!!
      -Free USB beserta gambar2 yg disnap waktu event anda!!

      Perkhidmatan kami disediakan untuk semua jenis majilis indoor/outdoor seperti
      - Annual Dinner - Birthday Party - Wedding - Majilis Aqiqah - Reunion Party - Gathering Event - Corporate Event - Apa-apa sahaja!!! Sila book cepat ye sebelum slot penuh. Untuk booking boleh

      Whatsapp/Call 012-2398974
      FB Page : The Paparazzi Photobooth
      IG: thepaparazzi_fotobooth

      Delete
  44. Jom melawat Muzium Warisan Melayu di UPM Serdang Selangor

    -Muzium ini ditubuhkan secara rasmi pada Januari 2013 dengan tujuan khas bagi mengumpul, memulihara dan memelihara artifak melayu silam untuk didokumentasikan dan dipamerkan kepada umum dan dikaji secara mendalam oleh para penyelidik dan juga pengkaji warisan
    http://www.sciencepark.upm.edu.my/awam/lokasi_edupark/muzium_warisan_melayu-4392

    Kunjungi pelbagai lokasi menarik berkaitan edu-pelancongan di UPM

    Muzium Anatomi Haiwan
    http://www.sciencepark.upm.edu.my/awam/lokasi_edupark/muzium_anatomi_haiwan-4388

    Ladang Putra Dairy Farm
    http://www.sciencepark.upm.edu.my/awam/lokasi_edupark/ladang_putra_dairy_farm-4385

    Galeri Serdang
    http://www.sciencepark.upm.edu.my/awam/lokasi_edupark/galeri_serdang-4389

    Muzium Anatomi Manusia
    http://www.sciencepark.upm.edu.my/awam/lokasi_edupark/muzium_anatomi_manusia-4387

    Taman Konservatori UPM
    http://www.sciencepark.upm.edu.my/awam/lokasi_edupark/taman_konservatori_upm-4381

    Pusat Ekuin UPM
    http://www.sciencepark.upm.edu.my/awam/lokasi_edupark/pusat_ekuin_upm-4386

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum Saya mencari dewan untuk majlis kahwin pada 02 December 2017, Dewan SAHAJA,tak nak pakej. TQ :) Mira:011-26156327

    ReplyDelete
  46. PERHATIAN..
    PERHATIAN..

    Kepada pasangan Pengantin 2018 Yang Masih Lagi Memcari Pakej Perkahwinan Yang Sesuai Dengan Bajet.....

    20 TERAWAL...!!!!!

    PROMOSI PAKEJ LENGKAP HANYA RM12.20
    PROMOSI PAKEJ LENGKAP HANYA RM12.20
    PROMOSI PAKEJ LENGKAP HANYA RM12.20

    PAKEJ SUPER RM 12.20 SAHAJA - 1000Pax

    MENU UTAMA:-
    Nasi Beriani/Nasi Arab (BERAS PUSA)
    Ayam Masak Merah
    Sambal Sotong Kering
    Dalca Sayur
    Acar Buah
    Buah Oren Sunkist
    Kordial Sirap Punch
    Air Minuman

    TIT BITS CORNER - 200pax
    Teh Tarik
    Bubur Kacang Hijau

    HIDANGAN MAKAN BERADAP
    Siakap Sweet Sour
    Ayam Golek Black Pepper
    Butter Prawn
    Dadih Fruit Cocktail
    Sirap Punch
    Air Minuman

    ATURAN DEWAN
    - 1 Set Meja Beradap & Kerusi Pengantin
    Kerusi Banquet & Sarung + Riben
    - 2 Set Dome VIP
    - 30 Unit Meja Bulat Beserta Alas Labuh & Table Runner
    - 300 Set Kerusi Plastik Beserta Sarung + Riben
    - Set Meja Hadiah
    - Set Meja Door Gift
    - Set Meja Tit Bits

    ATURAN KHEMAH
    - 1 Set Meja Beradap & Kerusi Pengantin
    Kerusi Banquet & Sarung + Riben
    - 1 Set Kanopi Arabian Pengantin
    - 4 Set Kanopi Arabian Tetamu
    - Meja Bulat Beserta Alas Labuh & Table Runner
    - Kerusi Plastik Beserta Sarung + Riben

    ATURAN BUFFET
    - 2 Buffet Station
    - Peralatan Golden Bell Dan Kelengkapan Hidangan

    ATURAN VIP
    - 2 Set Dome Beserta Peralatan Hidangan

    ATURAN BRIDAL
    - Set Pelamin Dewan/Khemah
    - Walk Way 6 Unit
    - Arch 1 Unit
    - PVC Sofa
    - Bekas Merenjis
    - Dekorasi Bunga
    - Lighting LED
    - Karpet Merah 80 Kaki

    BUSANA PEREMPUAN
    - busana Sanding x1
    - Crown
    - Veil
    - Hand Bouquet
    - Kasut
    - Make Up Sanding

    BUSANA LELAKI
    - Busana Sanding x1
    - Tanjak
    - Rantai
    - Brooch
    - Keris

    3 TIERS FRESH CREAM CAKE
    PA SYSTEM & DJ

    KOMPLIMENTARI PERCUMA 1 SET PRODUK KECANTIKAN SAROVVA BERNILAI RM130.00
    (tertakluk terma & syarat)

    013-6691839 (Farish)
    013-6691839 (Farish)
    013-6691839 (Farish)
    013-6691839 (Farish)

    ReplyDelete
  47. PERHATIAN..
    PERHATIAN..

    Kepada pasangan Pengantin 2018 Yang Masih Lagi Memcari Pakej Perkahwinan Yang Sesuai Dengan Bajet.....

    20 TERAWAL...!!!!!

    PROMOSI PAKEJ LENGKAP HANYA RM12.20
    PROMOSI PAKEJ LENGKAP HANYA RM12.20
    PROMOSI PAKEJ LENGKAP HANYA RM12.20

    PAKEJ SUPER RM 12.20 SAHAJA - 1000Pax

    MENU UTAMA:-
    Nasi Beriani/Nasi Arab (BERAS PUSA)
    Ayam Masak Merah
    Sambal Sotong Kering
    Dalca Sayur
    Acar Buah
    Buah Oren Sunkist
    Kordial Sirap Punch
    Air Minuman

    TIT BITS CORNER - 200pax
    Teh Tarik
    Bubur Kacang Hijau

    HIDANGAN MAKAN BERADAP
    Siakap Sweet Sour
    Ayam Golek Black Pepper
    Butter Prawn
    Dadih Fruit Cocktail
    Sirap Punch
    Air Minuman

    ATURAN DEWAN
    - 1 Set Meja Beradap & Kerusi Pengantin
    Kerusi Banquet & Sarung + Riben
    - 2 Set Dome VIP
    - 30 Unit Meja Bulat Beserta Alas Labuh & Table Runner
    - 300 Set Kerusi Plastik Beserta Sarung + Riben
    - Set Meja Hadiah
    - Set Meja Door Gift
    - Set Meja Tit Bits

    ATURAN KHEMAH
    - 1 Set Meja Beradap & Kerusi Pengantin
    Kerusi Banquet & Sarung + Riben
    - 1 Set Kanopi Arabian Pengantin
    - 4 Set Kanopi Arabian Tetamu
    - Meja Bulat Beserta Alas Labuh & Table Runner
    - Kerusi Plastik Beserta Sarung + Riben

    ATURAN BUFFET
    - 2 Buffet Station
    - Peralatan Golden Bell Dan Kelengkapan Hidangan

    ATURAN VIP
    - 2 Set Dome Beserta Peralatan Hidangan

    ATURAN BRIDAL
    - Set Pelamin Dewan/Khemah
    - Walk Way 6 Unit
    - Arch 1 Unit
    - PVC Sofa
    - Bekas Merenjis
    - Dekorasi Bunga
    - Lighting LED
    - Karpet Merah 80 Kaki

    BUSANA PEREMPUAN
    - busana Sanding x1
    - Crown
    - Veil
    - Hand Bouquet
    - Kasut
    - Make Up Sanding

    BUSANA LELAKI
    - Busana Sanding x1
    - Tanjak
    - Rantai
    - Brooch
    - Keris

    3 TIERS FRESH CREAM CAKE
    PA SYSTEM & DJ

    KOMPLIMENTARI PERCUMA 1 SET PRODUK KECANTIKAN SAROVVA BERNILAI RM130.00
    (tertakluk terma & syarat)

    013-6691839 (Farish)
    013-6691839 (Farish)
    013-6691839 (Farish)
    013-6691839 (Farish)

    ReplyDelete
  48. Pakej adalah segalanya termasuk’ seperti yang dinyatakan.
    Harga termasuk segala kos penghantaran,pramusaji,GST,Nett tanpa kos tersembunyi 19,900(1000pax)

    Tempahan disyorkan seawal mungkin bergantung pada ‘availabiltity dewan.

    4 Dewan yang ditawarkan adalah seperti berikut :-

    DEWAN WISMA SEJARAH KUALA LUMPUR (Aircond)
    DEWAN WISMA ZELAN CHERAS KUALA LUMPUR (Aircond)
    DEWAN ADAM & HAWA BANGI SELANGOR (None Aircond)
    DEWAN TAMAN TUN DR ISMAIL DAMANSARA KUALA LUMPUR (Aircond and Home stay included)
    KATERING TERMASUK
    Lengkap peralatan katering beserta pramusaji majlis minima 12 orang(1 daripada incas)

    Menu adalah boleh diubah tertakluk selain yang ditawarkan,pelanggan disyorkan hadir food testing
    yang diadakan bagi memilih menu yang minati.

    TERMASUK 4 Vip dome set lengkap peralatan dan pramusaji

    TERMASUK Hiasan dan dekorasi meja beradap sepasang kerusi pengantin dan menu hidangan

    Istimewa tambahan untuk 10 tetamu meja beradap :-
    2 SETAYAM GOLEK
    2 SET TELUR PUYOH
    2 SET UDANG PANJAT
    10 SET PUDING KOKTEL
    10 SET TROPIKAL FRUIT

    DEWAN TERMASUK”
    Dewan berhawa dingin (kecuali dewan terbuka adam hawa)
    25 unit meja bulat (minima) kerusi bersarung dan riben(akan lebih bergantung dewan dipilih)
    4 Meja VIP 10 orang duduk kerusi bersarung &riben
    2 kaunter buffet lengkap hiasan
    3 kaunter khas untuk meja hadiah,meja goodies,meja resepsi, 1 set meja kek
    Tambahan meja PA sistem dan kaunter lain (jika diperlukan penganjur)

    PA SISTEM”
    Set PA Sistem Dewan beserta DJ & karoke
    pengendali majlis(mengikut skrip atau bersahaja)

    Mainan lagu islamik ataupun ikut kesukaan penganjur

    FOTOGRAFI”
    Unlimited Shoot FREE outdoor,Photobook album,texture w frame
    DVD Soft Copy
    (Penganjur berurusan terus dengan wakil fotografer NC sebelum majlis-
    Dimana akan dimaklumkan nama dan contact wakil fotografer tersebut)



    BUTIK PERSANDINGAN”
    Pelamin 3 Panel atau yg setaraf dengannya. ­
    – backdrop 20′ – 40′ (ikut kesesuaian dgn dewan)
    – bouquet bunga (artificial)
    – pillar kayu utk letak bouquet bunga
    – platform (1 lapis, 32′ – 48′ kaki persegi)
    – karpet bulu putih utk lapik platform
    (kecuali pelamin bawah khemah)
    – sport light lantai (6 – 8 unit)
    – kerusi pengantin, payung, kipas, bantal tangan & alatan merenjis

    Baju persandingan pengantin lelaki & perempuan
    • Aksesori pengantin perempuan
    – kasut, veil, tudung & bunga tangan (artificial)
    • Aksesori pengantin lelaki
    – sampin, tengkolok & keris

    SET WALKWAY / PINTU GERBANG
    – bouquet bunga (artificial) berserta stand
    – pintu gerbang (standard)
    – karpet merah (maksima 100′ panjang)

    NOTA :

    Pelanggan disyorkan membuat tempahan awal sebaiknya bagi mengelakkan tempahan penuh(dewan-dewan yang ditawarkan)

    ReplyDelete
  49. PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP 1000pax

    SHAMEER UTAMA KATERING

    Jom TENGOK Apa Yang Kami Sediakan...👇🏻👇🏻

    Woooowwwww...😊😊

    ✔Dewan Berhawa Dingin
    ✔Tempat Letak Kereta
    ✔Surau

    ✔MENU UTAMA
    * Nasi Beriani
    * Nasi Putih
    * Ayam Masak Merah
    * Daging Dendeng
    * Sambal Sotong
    * Dalca Sayur
    * Acar Buah
    * Tembikai Merah
    * Oren Sunkist
    * Kordial Sirap Punch
    * Air Minuman

    ✔HIDANGAN MAKAN BERADAP
    * Siakap Sweet Sour
    * Ayam Golek
    * Udang Panjat Nenas
    * Cup Cake
    * Sirap Punch
    * Air Minuman

    ✔TEA CORNER
    * Tea Tarik
    * Bubur Kacang Hijau
    * Kuih Manis
    * Kuih Pedas

    ✔KEK PENGANTIN
    * Kek 3 Tingkat

    ✔PRAMUSAJI
    * 12 Orang Berpakaian Seragam

    ✔SETTING MEJA MAKAN BERADAP 10pax
    * Hiasan Meja Makan Beradap
    * 1 Pasang Kerusi Pengantin
    * 8 Set Kerusi Banquet Beserta Sarung & Riben
    * Alas Meja & Skirting

    ✔SETTING MEJA TETAMU
    * 30 Set Meja Beserta Alas Meja Labuh & Table Top
    * 300 Set Kerusi Plastik Beserta Sarung & Riben
    * Hiasan Bunga Meja

    ✔LAIN-LAIN SETTING
    * 2 Buffet Station Beserta Hiasan Bunga
    * 4 Set Hidang DOME VIP
    * 1 Set Meja Hadiah
    * 1 Set Meja Door Gift
    * 1 Set Meja Tea Corner
    * 1 Set Meja PA System
    * 1 Set Meja Candy Buffet
    * 1 Set Meja Kek
    * 1 Set Stall Ice Cream

    ✔KELENGKAPAN PELAMIN
    * Set Pelamin 30 Kaki
    * Walk Way 6 Unit
    * Pintu Gerbang 1 Unit
    * Karpet Merah 100 Kaki

    ✔KELENGKAPAN PENGANTIN
    * Sepasang Busana Sanding L&P Beserta Aksesori
    * Mekap Sanding

    ✔PHOTOGRAPHY
    * Nikah & Sanding
    * 1 Sesi Outdoor
    * 1x Crystal Album 8"x24"
    * 1x Poster Frame 16"x24"
    * 1x Photo Frame 8"x12"
    * Softcopy Thumbdrive

    ✔PA SYSTEM
    * Beserta Deejay & Emcee

    ✔LIVE KOMPANG (base)
    * 8 Orang Pemain Berpakaian Seragam

    ✔DOORGIFT
    * Kek Batik Leleh (cup)

    ✔CANDY BUFFET
    * 300pax


    PERCUMA...🤗🤗
    ✔ PHOTOBOOTH RUSTIC 12 KAKI
    ✔ICE CREAM 300 CUP

    COP2... Mungkin Anda Berpeluang Untuk Mendapat DISKAUN... Ye DISKAUN 🤑🤑🤑🤑🤑


    PAKEJ LENGKAP INI HANYA....

    RM30.00 PERHEAD 👏🏻👏🏻

    Jangan Lepaskan Peluang... Tuan Rumah Cuci Tangan Jew... Untuk Tempahan Sila Hubungi Kami Dengan Segera Atau Boleh Datang Terus Ke Pejabat Kami Untuk Perbincangan Selanjutnya...

    www.wasap.my/60133561005 Ema
    www.wasap.my/60136691839 Farish

    ReplyDelete
  50. PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP 1000pax

    SHAMEER UTAMA KATERING

    Jom TENGOK Apa Yang Kami Sediakan...👇🏻👇🏻

    Woooowwwww...😊😊

    ✔Dewan Berhawa Dingin
    ✔Tempat Letak Kereta
    ✔Surau

    ✔MENU UTAMA
    * Nasi Beriani
    * Nasi Putih
    * Ayam Masak Merah
    * Daging Dendeng
    * Sambal Sotong
    * Dalca Sayur
    * Acar Buah
    * Tembikai Merah
    * Oren Sunkist
    * Kordial Sirap Punch
    * Air Minuman

    ✔HIDANGAN MAKAN BERADAP
    * Siakap Sweet Sour
    * Ayam Golek
    * Udang Panjat Nenas
    * Cup Cake
    * Sirap Punch
    * Air Minuman

    ✔TEA CORNER
    * Tea Tarik
    * Bubur Kacang Hijau
    * Kuih Manis
    * Kuih Pedas

    ✔KEK PENGANTIN
    * Kek 3 Tingkat

    ✔PRAMUSAJI
    * 12 Orang Berpakaian Seragam

    ✔SETTING MEJA MAKAN BERADAP 10pax
    * Hiasan Meja Makan Beradap
    * 1 Pasang Kerusi Pengantin
    * 8 Set Kerusi Banquet Beserta Sarung & Riben
    * Alas Meja & Skirting

    ✔SETTING MEJA TETAMU
    * 30 Set Meja Beserta Alas Meja Labuh & Table Top
    * 300 Set Kerusi Plastik Beserta Sarung & Riben
    * Hiasan Bunga Meja

    ✔LAIN-LAIN SETTING
    * 2 Buffet Station Beserta Hiasan Bunga
    * 4 Set Hidang DOME VIP
    * 1 Set Meja Hadiah
    * 1 Set Meja Door Gift
    * 1 Set Meja Tea Corner
    * 1 Set Meja PA System
    * 1 Set Meja Candy Buffet
    * 1 Set Meja Kek
    * 1 Set Stall Ice Cream

    ✔KELENGKAPAN PELAMIN
    * Set Pelamin 30 Kaki
    * Walk Way 6 Unit
    * Pintu Gerbang 1 Unit
    * Karpet Merah 100 Kaki

    ✔KELENGKAPAN PENGANTIN
    * Sepasang Busana Sanding L&P Beserta Aksesori
    * Mekap Sanding

    ✔PHOTOGRAPHY
    * Nikah & Sanding
    * 1 Sesi Outdoor
    * 1x Crystal Album 8"x24"
    * 1x Poster Frame 16"x24"
    * 1x Photo Frame 8"x12"
    * Softcopy Thumbdrive

    ✔PA SYSTEM
    * Beserta Deejay & Emcee

    ✔LIVE KOMPANG (base)
    * 8 Orang Pemain Berpakaian Seragam

    ✔DOORGIFT
    * Kek Batik Leleh (cup)

    ✔CANDY BUFFET
    * 300pax


    PERCUMA...🤗🤗
    ✔ PHOTOBOOTH RUSTIC 12 KAKI
    ✔ICE CREAM 300 CUP

    COP2... Mungkin Anda Berpeluang Untuk Mendapat DISKAUN... Ye DISKAUN 🤑🤑🤑🤑🤑


    PAKEJ LENGKAP INI HANYA....

    RM30.00 PERHEAD 👏🏻👏🏻

    Jangan Lepaskan Peluang... Tuan Rumah Cuci Tangan Jew... Untuk Tempahan Sila Hubungi Kami Dengan Segera Atau Boleh Datang Terus Ke Pejabat Kami Untuk Perbincangan Selanjutnya...

    www.wasap.my/60133561005 Ema
    www.wasap.my/60136691839 Farish

    ReplyDelete
  51. PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP 1000pax

    SHAMEER UTAMA KATERING

    Jom TENGOK Apa Yang Kami Sediakan...👇🏻👇🏻

    Woooowwwww...😊😊

    ✔Dewan Berhawa Dingin
    ✔Tempat Letak Kereta
    ✔Surau

    ✔MENU UTAMA
    * Nasi Beriani
    * Nasi Putih
    * Ayam Masak Merah
    * Daging Dendeng
    * Sambal Sotong
    * Dalca Sayur
    * Acar Buah
    * Tembikai Merah
    * Oren Sunkist
    * Kordial Sirap Punch
    * Air Minuman

    ✔HIDANGAN MAKAN BERADAP
    * Siakap Sweet Sour
    * Ayam Golek
    * Udang Panjat Nenas
    * Cup Cake
    * Sirap Punch
    * Air Minuman

    ✔TEA CORNER
    * Tea Tarik
    * Bubur Kacang Hijau
    * Kuih Manis
    * Kuih Pedas

    ✔KEK PENGANTIN
    * Kek 3 Tingkat

    ✔PRAMUSAJI
    * 12 Orang Berpakaian Seragam

    ✔SETTING MEJA MAKAN BERADAP 10pax
    * Hiasan Meja Makan Beradap
    * 1 Pasang Kerusi Pengantin
    * 8 Set Kerusi Banquet Beserta Sarung & Riben
    * Alas Meja & Skirting

    ✔SETTING MEJA TETAMU
    * 30 Set Meja Beserta Alas Meja Labuh & Table Top
    * 300 Set Kerusi Plastik Beserta Sarung & Riben
    * Hiasan Bunga Meja

    ✔LAIN-LAIN SETTING
    * 2 Buffet Station Beserta Hiasan Bunga
    * 4 Set Hidang DOME VIP
    * 1 Set Meja Hadiah
    * 1 Set Meja Door Gift
    * 1 Set Meja Tea Corner
    * 1 Set Meja PA System
    * 1 Set Meja Candy Buffet
    * 1 Set Meja Kek
    * 1 Set Stall Ice Cream

    ✔KELENGKAPAN PELAMIN
    * Set Pelamin 30 Kaki
    * Walk Way 6 Unit
    * Pintu Gerbang 1 Unit
    * Karpet Merah 100 Kaki

    ✔KELENGKAPAN PENGANTIN
    * Sepasang Busana Sanding L&P Beserta Aksesori
    * Mekap Sanding

    ✔PHOTOGRAPHY
    * Nikah & Sanding
    * 1 Sesi Outdoor
    * 1x Crystal Album 8"x24"
    * 1x Poster Frame 16"x24"
    * 1x Photo Frame 8"x12"
    * Softcopy Thumbdrive

    ✔PA SYSTEM
    * Beserta Deejay & Emcee

    ✔LIVE KOMPANG (base)
    * 8 Orang Pemain Berpakaian Seragam

    ✔DOORGIFT
    * Kek Batik Leleh (cup)

    ✔CANDY BUFFET
    * 300pax


    PERCUMA...🤗🤗
    ✔ PHOTOBOOTH RUSTIC 12 KAKI
    ✔ICE CREAM 300 CUP

    COP2... Mungkin Anda Berpeluang Untuk Mendapat DISKAUN... Ye DISKAUN 🤑🤑🤑🤑🤑


    PAKEJ LENGKAP INI HANYA....

    RM30.00 PERHEAD 👏🏻👏🏻

    Jangan Lepaskan Peluang... Tuan Rumah Cuci Tangan Jew... Untuk Tempahan Sila Hubungi Kami Dengan Segera Atau Boleh Datang Terus Ke Pejabat Kami Untuk Perbincangan Selanjutnya...

    www.wasap.my/60179199371 Yaya
    www.wasap.my/601137884766 Ammer

    ReplyDelete