Monday, 18 July 2016

PELAMPUNG BAYI (baby neck float & swim trainer)

Sekarang kan trend parents bawak baby pergi baby spa macam dekat gambar bawah ni kan..kalau dekat baby spa ni, baby akan pakai pelampung leher (neckfloat) dan berenang dalam bath tub air die suam2 je..





Contoh gambar dari google

Kalau pada siapa yang tengah cari pelampung ni boleh order dekat aku..whatsapp di 0129119981 ..better kalau beli sendiri pelampung ni..puas hati kan..bila2 pergi hotel time bercuti ke pergi kursus ke boleh la bawak pelampung ni pakaikan untuk anak..ajar anak dari bayi berenang ni bagus..elok untuk pergerakan motor tangan dan kaki die..baby jadi lebih aktif dan bijak..
ni la die rupe pelampung neck float..ni contoh anak aku pakai..time ni die umur 5 bulan


ade pelbagai jenis pelampung baby macam pelampung leher (neck float), swim trainer & pelampung design kartun, papan renang.. swim diaper & pam angin pun ada jual.. boleh visit page facebook di pelampung baby dan page di instagram: swimfloatbynhm dan satu lagi page instagramswimreka


di bawah adalah senarai harga pelampung baby..jom cuci mata



🔴 Pelampung leher bayi (Neck float) = RM17
🔴 Pelampung swim trainer = RM33

🔴 Baju Renang = RM42
🔴 Pelampung kartun = RM25

🔴 Pelampung duduk =RM30
🔴 Pelampung SET A = RM45
🔴 Pelampung SET B = RM59
🔴 Pelampung SET C = RM53

🔴 Pelampung SET D= RM56
🔴 Swim diaper = RM30
🔴 Pelampung lengan = RM15
🔴 Pelampung papan = RM25
🔴 Pam angin = RM5


BERMINAT? Jom whatsapp 012-9119981
POSTAGE? Hanya RM8 sahaja

NECK FLOAT (PELAMPUNG LEHER)
Pelampung leher bayi (neck float) = RM17



                                       Pelampung leher bayi (neck float) = RM17





SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45





SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45




SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45




SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45

                                    SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45



                                   SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45





                                     SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45



SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45





SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45






 SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45





 SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45





SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45





SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45





SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45





SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45




SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45





SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45





SET A (Neck float + Swim diaper) = RM45




BAJU RENANG BABY




 saiz 0-1 tahun =RM42





 saiz 0-1 tahun =RM42





 saiz 0-1 tahun =RM42
saiz 1-3 tahun =RM42




saiz 1-3 tahun =RM42





  saiz 0-1 tahun =RM42




                                                             saiz 1-3 tahun =RM42




                                                                 saiz 0-1 tahun =RM42



 saiz 1-3 tahun =RM42



 saiz 1-3 tahun =RM42





                                                                 saiz 1-3 tahun =RM42



saiz 1-3 tahun =RM42



saiz 1-3 tahun =RM42




saiz 1-3 tahun =RM42







PELAMPUNG SWIM TRAINER




Pelampung Swim Trainer = RM33 (free pam angin)


SET B (Pelampung Swim Trainer + Swim Diaper + pump angin) = RM59


SET B (Pelampung Swim Trainer + Swim Diaper + pump angin) = RM59





Contoh customer pakaikan untuk anak dia





Contoh customer pakaikan untuk anak dia



 

Contoh customer pakaikan untuk anak dia




PELAMPUNG KARTUN




pelampung design kartun = RM25 (Free pam angin)





Pelampung SET C (Pelampung kartun & swim diaper)





Pelampung SET C (Pelampung kartun & swim diaper)


 

  pelampung hello kitty RM25 (Free pam angin)






 pelampung hello kitty RM25 (Free pam angin)




pelampung duck RM25 (Free pam angin)





 pelampung duck RM25 (Free pam angin)




 SET C (Pelampung kartun + Swim Diaper + pam angin) = RM53


 

SET C (Pelampung kartun + Swim Diaper + pam angin) = RM53





SET C (Pelampung kartun + Swim Diaper + pam angin) = RM53

 


SET C (Pelampung kartun + Swim Diaper + pam angin) = RM53




PELAMPUNG DUDUK




Pelampung duduk RM30 (Free pam angin)






Pelampung duduk RM30 (Free pam angin)


 

Pelampung duduk RM30 (Free pam angin)


 

Pelampung duduk RM30 (Free pam angin)

 



SET D (Pelampung duduk & Swim diaper)





SET D (Pelampung duduk & Swim diaper)




PELAMPUNG PAPAN (FLOAT BOARD)





Papan pelampung renang (float board) =RM25




PELAMPUNG LENGAN




pelampung lengan (arm float) = RM15





PAM ANGIN


Pam Angin = RM5





SWIM DIAPER (SELUAR RENANG BABY)






Pampers renang (swim diaper) = RM30





Pampers renang (swim diaper) = RM30




Pampers renang (swim diaper) = RM30







Pampers renang (swim diaper) = RM30






Gambar dari customer aku..pakaikan pelampung untuk anak die, comel kan?






ni pun sama..gambar dari customer...comel betul  Nampak segak pakai pelampung neckfloat..hehe




yeay..seronoknya dapat mandi kolam dengan pelampung neck float




yang ni customer gunakan swim trainer..




seronok dapat berenang atas pelampung pooh




gambar dari customer lagi..tq sudi beli




yang ni customer gunakan swim trainer..comel kan









yang ni neckfloat bulat..design baru..hanya rm17 je




gambar dari customer lagi..tq sudi support beli


ok tu jela entry kali ini..kalau berminat, jom la beli..boleh cuci mata..stok sentiasa ada (ready stock dekat rumah)..
 
tekan link di bawah untuk WhatsApp direct
 
 
 
 
atau kalau nk manual whatsapp 0129119981- Nabilah
 
 
*COD DI RUMAH SETIA ALAM ATAU OFFICE DI NU SENTRAL (OFFICE HOURS- LUNCH TIME ONLY)
🔴 Pelampung Neckfloat = RM17
🔴
Pelampung swim trainer = RM33
🔴
Pelampung kartun = RM25
🔴
Pelampung SET A = RM45
🔴
Pelampung SET B = RM59
🔴
Pelampung SET C = RM50
🔴
Swim diaper = RM30
🔴
Pelampung lengan = RM15
🔴
Pelampung papan = RM23
🔴 Pam angin = RM5

2 comments:

  1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete
  2. pelampung leher tu ada lg tak sis. pls whatsapp sy 0163232556

    ReplyDelete