Sunday, 17 November 2013

MAIN PAINTBALL DI KEM ISI RIMBA KEMENSAH

 
Hi all..salam sejahtera buat pembaca blog sekalian..harini iolls nak update pasal paintball..last week me & my officemate main paintball dekat Kem Isi Rimba Kemensah..tempat ni betul2 dekat belakang zoo negara..tapi kena masuk dalam sangat..hujung dalammm--dalammm betoll...huhu..tapi best tau kawasan ni..memang macam hutan betul..siap ade sungai dan air terjun lagi..
 
 
 
Kitorang main ni ikot pakej..tak silap RM90 seorang..dapat sarapan pagi dan makan tengahari sekali..untuk pallet dalam 300 biji..so far ok la..kitorang main paintball dekat hutan dalam sejam, then dekat kawasan lapang sejam..
 
 
 
 
 
 
Kem Isi Rimba di Kemensah Ulu Kelang..tapi ni gambar cilok dari google image.sebab nye aku tak sempat nak tangkap gambar time tu..masuk je terus..kata heksaited kan







 


dorang sediakan breakfast sebelum main..ade nasi goreng & mee goreng..tapi tak sempat nak amik pic sebelum makan..after pon boleh la yer? haha










 



 
 
 
 
 
 
 














ni la officemates iolls..perempuan hanya 5 orang jer yg join..huhu..(sorang lagi takde dalam gambar)








 

dah macam doraemon aku tengok diri sendiri..haha..salahkan baju tu ..jangan salahkan diri..huhu..kat sini dorang bagi jaket tu je..jaket army...takde vest yang macam tebal tu..so kalo kena peluru paintball ni memang sakit la kan..lebam tak hengat punye









 

masing-masing tengah sibuk dengar arahan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ni la padang kitorang..kire macam "war room" la..hehehe







 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
time ni dah abis main dah..muke sume girang walaupon badan dah berlebam-lebam..hahaha











ni la antara yang ade dekat jabatan aku..campur2..ade yang executive, ade yang kerani, technician, setiausaha, engineer..macam2..kitorang sempoi je,.kawan dengan sume orang..baru la best kan?


















lepas dah selesai main game paintball, kitorang pon makan tengahari dekat sini











tempat letak pinggan




 
 
 
 


sambal ikan..tapi dah tinggal kepala je..hhaha













 ayam masak kicap









 

sayur pucuk ubi masak lemak kuning









air teh o & kopi pon disediakan























 





Dah abis main, kitorang pon makan tengahari ramai2 dan lepas tu balik..so far best la main paintball kat sini..sakit badan-badan aku kena tembak..lebam die mak aihh, makan seminggu nak hilang..haha..sebenarnya ni kali kedua aku main paintball ..kali pertama aku main masa dekat Biro tatanegara dekat Kem Kuala Lipis..dulu la tapi..taun 2012..hehe
So kalo korang nak try main paintball dekat sini boleh la contact Kem Isi Rimba di Kemensah ni k.. 

Haaa, ni antara pakej yang disediakan..kalo korang nak main, better call dulu takut pakej ni berubah ikut masa ke semasa..



KEM ISI RIMBA
Jln Kg Orang Asli, Ulu Kemensah,Ulu Klang 68100
Selangor Darul Ehsan.
013-277 7894, 013-268 1565, 019 669 6116
 
 


Package A
RM 65.00 - 100 palatte

- marker set
- camo jaket
- 1 selected field ( speedball,urban @ jungle)
- meal

Package B
RM 90.00 - 300 palatte

- marker set
- camo jaket
- meal
-3 set selected field (speedball,urban n jungle)

Package C
RM 110.00 - 300 palatte
- marker set
- camo jaket
- BBQ meal
- 3 set selected fields (speedball,urban n jungle)

Package D
RM 120.00 - 500 palatte

- market set
- camo jaket
- meal
- 3 set selected fields (speedball,urban n jungle)

Package E
RM 140.00 - 500 palatte
- marker set
- camo jaket
- BBQ meal
- 3 set selected fields (speedball,urban n jungle)

Additional Palatte At Rm 250.00 per box (2000 palatte)





1 comment:

  1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete